Din Naprapat Helsingborg / Rehab & Performance
Ängelholmsvägen 27, Helsingborg
0723 75 65 68 / 0709 82 07 84

Naprapatbehandling

Naprapatbehandling är ett effektivt sätt att komma tillrätta med olika smärttillstånd i rörelseapparaten som nackspärr, ryggskott, axelbesvär, höftsmärta, knäbesvär, tennisarmbåge mm.

Vi erbjuder Naprapatbehandlingar som är helt och hållet grundade på olika tekniker inom manuell medicin. Manuell medicin innebär att vi att vi använder först och främst våra händer för att påverka olika vävnader som muskler, fascia, ligament, leder och nerver.

Det som skiljer Malin och David ifrån andra Naprapater är att vi fokuserar och grundar våra naprapatbehandlingar på att återskapa en normal funktion i nervsystemet. Det vill säga att få tillbaka normal signal från hjärnan till musklerna. När man har smärta eller har haft smärta under en längre period ändras signaleringen till muskler från centrala nervsystemet och kroppen fungerar inte som den ska. Det är helt enkelt en skyddsmekanism för att undvika smärtsamma rörelser. För att uppnå målet för våra patienter att bli smärtfria och återfå funktion och kroppskontroll krävs det att nervsystemet fungerar optimalt när det gäller signaler in till hjärnan från olika receptorer som finns i muskler, ligament och leder. Våra unika behandlingsmetoder påverkar dessa receptorer och det ger dig förutsättningen att bli smärtfri snabbare och återfå kontroll över dina viljemässigt styrda nervsignaler.

 

BEHANDLINGSMETODER

Vad kostar ett besök hos oss?
Neurokinetic therapy
Functional Range Release
Functional Range Conditioning
P-DTR
Active Release
Manipulation